GENIETEN VAN ZEILEN, KRISTAL HELDER WATER EN EEN

STRALENDE ZON IN EEN GASTVRIJ KROATIE


DE SCHERPSTE AANBIEDINGEN JACHTVERHUUR EN BOOTVERHUUR KROATIE 2018

VANUIT PULA, ZADAR, SUKOSAN, MURTER, BIOGRAD, KASTELA, SPLIT, DUBROVNIK EN SIBENIK

Wij hebben regelmatig zeer scherpe aanbiedingen !!

Mail ons Uw wensen wat betreft gebied en type boot,periode en aantal deelnemers en wij doen U binnen 24 uur een offerte opmaat of U kunt ook zelf Uw favoriete boot zoeken in onze online zoekmachine (zie hier onder)

Twijfelt U of U voldoende ervaring hebt,neem dan contact met ons op om te overleggen. Tel:0613580567 Kies Uw zeiljacht in onze online zoekmachine of vraag een passende offerte aan, en mail ons Uw wensen wat betreft periode,met hoeveel mensen en naar welk gebied Uw voorkeur uitgaat, op info@serko-sailing.nl en kom zeilen in de caribbean. Uw vrije tijd is kostbaar dus wees er zuinig op en neem geen risico boek bij ervaren zeilers en bouw op hun bijna 20 jaar ervaring in de charterwereld en die de mensen en de gebieden op hun duimpje kennen De jachten zijn eigendom van Serko Sailing of worden door Serko Sailing ingehuurd. Is het zeiljacht van U keuze er niet bij mail ons dan Uw wensen op info@serko-sailing.nl en wij zoeken binnen 24 uur het door U gewenste jacht en doen U vrijblijvend een passende offerte. Wij werken uitsluitend met bedrijven die zijn aangesloten bij Yachtpool of bij EIS zodat Uw (aan)betalingen zijn gewaarborgd mocht de verhuurder failiet gaan

Zeilen in Kroatie met voor fantastische zeilvakanties om nooit te vergeten!!

Jachtverhuur, Bootverhuur, Meezeilen, Meezeilvakanties, Flottielje zeilen, Zeilinstructie, Naturisten vaarvakanties, Jachtverhuur met en zonder schipper/bemanning, Guletvakanties.

© Serko Sailing | Design by EJA-webdesign.nl
 NauSYS iFrame test